Αλλο οι προσφορές στο θέατρο, άλλο το τζάμπα θέατρο και άλλο το φτηνό θέατρο.
nnn
Το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Τέχνης, το Θέατρο του Νέου Κόσμου αλλά και το θέατρο Πόρτα έχουν πάρει πρωτοβουλίες για μια νέα τιμολογιακή πολιτική στις σκηνές τους.
nnn
Στο Εθνικό ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή προσφορά για προαγορά εισιτηρίων στα 10 ευρώ ξεπερνώντας κάθε φαντασία –μπορεί να δόθηκαν ως και 7.000-7.500!
nnn
Στο Τέχνης οι ουρές για εισιτήρια των 3 ευρώ ξεπέρασαν κάθε φαντασία και μέσα σε ένα δίωρο πέρασαν πάνω από 2.000 άνθρωποι.
nnn
Στο Νέου Κόσμου, αντιστοίχως, το δεκαήμερο προσφορών για ενιαία τιμή 10 ευρώ επίσης απέδωσε τα μάλα.
nnn
Οσο για την Πόρτα, πρωτοτυπεί με ένα πάσο διαρκείας, αξίας 50 ευρώ, για όλες τις παραγωγές της σεζόν –μάλιστα το προτείνει και για δώρο σε θεατρόφιλους, αναλαμβάνοντας την αποστολή σε αναμνηστική, αριθμημένη συσκευασία (με χρέωση του θεάτρου).
nnn
Η κρίση γέννησε νέες παραμέτρους και οι θεατρικές προσφορές κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Κόντρα στους δύσκολους καιρούς η τέχνη κερδίζει έδαφος. Αισιόδοξο!
nnn
Στις 24 Μαΐου 2017 θα δοθεί η πρεμιέρα του νέου έργου του Δημήτρη Παπαϊωάννου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
nnn
«Μια πέτρα λάθος»: το έργο του Θόδωρου Γράμψα επιστρέφει στο Θέατρο Τέχνης μέσω… Αλβανίας.
nnn
Τους δύο ρόλους μάνας – κόρης θα ερμηνεύσουν τέσσερις ηθοποιοί, δύο Ελληνίδες και δύο Αλβανίδες, συγχρόνως σε μια δίγλωσση παράσταση.
nnn
Πρόκειται για μια συμπαραγωγή της Εταιρείας Θεάτρου Πράξη Επτά και της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου Αλβανίας.
nnn
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πράξη Επτά παίρνει μια τέτοια πρωτοβουλία: προ διετίας οι δύο χώρες είχαν συνεργαστεί με αφορμή το έργο «Δεσποινίς Μαργαρίτα» του Ρομπέρτο Ατάιντε που παίχτηκε σε δύο διαφορετικές παραστάσεις σε ένα διήμερο πρόγραμμα στα Τίρανα.
nnn
Μετά την Αθήνα η «Πέτρα» θα κάνει πρεμιέρα στα Τίρανα την 1η Δεκεμβρίου και για 15 παραστάσεις.
nnn
Στη συνέχεια θα περιοδεύσει εντός και εκτός: Πάτρα, Θεσαλονίκη, Αγιοι Σαράντα, Κοριτσά.
nnn
«Η ψευτοϋπηρέτρια» του Μαριβό ανεβαίνει στο θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής, σε σκηνοθεσία Ζαχαρία Ρόχα, με τη Βίκυ Κουλιανού –στη φωτογραφία, όπως εστάλη μαζί με το δελτίο Τύπου και το υλικό της παράστασης.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ