Στη σύλληψη μιας γυναίκας για τη δολοφονία της 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για τη βασική ύποπτη στην τέλεση του έγκλημα σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι αλβανικής καταγωγής, ανήκε στο φιλικό περιβάλλον της και έκανε κάποιες δουλειές για λογαριασμό της.

Συγκεκριμένα, τόσο η συλληφθείσα όσα και τα μέλη της οικογένειάς της φαίνεται να διευκόλυναν το ηλικιωμένο θύμα στην καθημερινότητά του  καθώς φρόντιζαν διάφορες δουλειές ακόμη και μερεμέτια στο σπίτι, με αποτέλεσμα να έχουν αποκτήσει μαζί της αρκετή οικειότητα.

Το κομπόδεμα το κίνητρο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοπικών μέσων ενημέρωσης το κίνητρο της δολοφονίας ήταν το κομπόδεμα που είχε η άτυχη ηλικιωμένη στο σπίτι της. Μάλιστα η ίδια το έλεγε στο στενό της περιβάλλον ότι είχε πάντα μαζί της κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης, μη γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να αποτελέσει κίνητρο ακόμη και για τη δολοφονία της.

Το εγκληματικό περιστατικό

Το 84χρονο θύμα είχε να δώσει σημεία ζωής από την προηγούμενη Παρασκευή και οι συγγενείς της ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι Αρχές, όταν έφτασαν στο σπίτι της, την βρήκαν νεκρή στο πάτωμα ενώ υπήρχαν και ίχνη από αίμα που είχε πατηθεί από παπούτσια. Ωστόσο δεν υπήρχαν εμφανή σημεία πάλης, η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, αν και ήταν ξεκλείδωτη με το κλειδί πάνω σε αυτή.

Στο σημείο έφτασαν άνθρωποι της σήμανσης, καθώς και Ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε το τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και ο θάνατός της πρέπει να είχε επέλθει τουλάχιστον από την προηγούμενη το μεσημέρι.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.