Τέιλορ

Η εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κάτι σαν το Πάσχα. Γίνεται κάθε χρόνο και προσδοκούν ανάσταση νεκρών. Τα σημειώνω όλα αυτά για να ενημερώσω την Τέιλορ Σουίφτ ότι περιμένουμε να τοποθετηθεί ώστε να ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε.

Με την Τέιλορ Σουίφτ να δηλώνει την υποστήριξή της στην Κάμαλα Χάρις χάσαμε την ευκαιρία να μάθουμε ποιον υποστηρίζει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατανοώ ότι η Τέιλορ μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένη μεταξύ Πολάκη και Γκλέτσου – ελπίζω να μην κάνει ο Τσίπρας καμία κουταμάρα και μας στερήσει την τιτανομαχία

Αλλά είμαι βέβαιος ότι έως να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εκλογής στον ΣΥΡΙΖΑ κάπου τον Δεκέμβριο κι αφού προηγουμένως έχει παρακολουθήσει ευλαβικά το συνέδριο της Νέας Αριστεράς που θα γίνει τον Νοέμβριο, η Τέιλορ θα μπορέσει να κατασταλάξει.

Αν μάλιστα έχει βγει εν τω μεταξύ κι η Κάμαλα πάμε για δύο στα δύο.

Γενικώς ο πλανήτης βρίσκεται ενώπιον μεγάλων και κρίσιμων επιλογών. Το κατανοώ.

Πρώτα έφαγαν οι συριζαίοι τον Κασσελάκη. Μετά θα βγάλει αρχηγό το ΠαΣοΚ, αλλά αυτά είναι τα εύκολα. Εως τότε (λένε) μπορεί να έχει αποκτήσει κυβέρνηση και η Γαλλία.

Ακολουθεί η εκλογή αντιπροσώπων ΣΥΡΙΖΑ και καπάκι ένα συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ με όσους αντιπροσώπους εκλεγούν.

Αμέσως μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, οι ΗΠΑ θα εκλέξουν πρόεδρο, 435 βουλευτές και 34 γερουσιαστές.

Για την ακρίβεια η αμερικανική εκλογή θα γίνει την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου ώστε να προλάβει να ολοκληρωθεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου και να ξέρουν στο Ουισκόνσιν τι να ψηφίσουν.

Αμέσως μετά πάμε στο ΣΕΦ όπου τη μεθεπομένη, στις 7 Νοεμβρίου, θα κάνει συνέδριο η Νέα Αριστερά να βγάλει τα συμπεράσματα από το Ουισκόνσιν.

Αν τους θυμάστε είναι εκείνοι που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και πιθανώς θα ξαναγυρίσουν αν βγει ο Πολάκης ή ο Γκλέτσος όπως όλοι ευχόμαστε.

Για να καταλήξουμε πριν τα Χριστούγεννα στις κάλπες αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Οπου θα δούμε μήπως κατέβει κι ο Κασσελάκης να το κάνει αμέρικαν μπαρ.

Τίτλοι τέλους; Τρίχες.

Θα βγει κάποιος αρχηγός. Θα ακολουθήσει κάποια διάσπαση ή κάποια συγκόλληση. Ωστε να φάνε οι συριζαίοι και τον επόμενο αρχηγό για να ψηφίζουμε φτου κι από την αρχή.

Ούτως ή άλλως, η εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κάτι σαν το Πάσχα. Γίνεται κάθε χρόνο και προσδοκούν ανάσταση νεκρών.

Τα σημειώνω όλα αυτά για να ενημερώσω την Τέιλορ Σουίφτ ότι περιμένουμε να τοποθετηθεί ώστε να ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε.

Διότι την Κάμαλα που μας ανακοίνωσε ότι στηρίζει τη ρίχνουμε ούτως ή άλλως δαγκωτό, κανένα πρόβλημα.

Αλλά στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε μπερδευτεί. Ασε που δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνει ο Κασσελάκης.

Κι αυτά τα «τι δουλειά έχει η Τέιλορ» τα θεωρώ προβοκάτσιες και δεν τα σχολιάζω.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.