Ανατριχιαστικός είναι ο τελευταίος διάλογος που είχε η 63χρονη με τον 38χρονο δολοφόνο της στη Χαλκίδα πριν της κόψει το νήμα της ζωής. Εκείνος τη σκότωνε και εκείνη του φώναζε «σ’ αγαπώ» όπως αποκάλυψε η αστυνομική συντάκτρια του Star, Κατερίνα Μαστραντωνάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο άνδρας, που οδηγήθηκε χθες (4/6) στον εισαγγελέα ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη μητέρα της καλύτερής του φίλης στη Χαλκίδα, για να της αρπάξει 7.000 ευρώ και να τα παίξει στα τυχερά παιχνίδια, στα οποία όπως υποστήριξε, είναι εθισμένος.

Ο διάλογος

Με αυτά τα λόγιαο κατηγορούμενος τις τελευταίες στιγμές της 63χρονης γυναίκας.

«Ξαφνικά είδα την κυρία Μαρία όρθια με το Π. Τότε τα έχασα γιατί πίστευα πως θα είναι στο κρεβάτι. Μόλις με είδε με ρώτησε »Σ… τι θες εδώ;» Τότε τα έχασα, θόλωσα και σκέφτηκα με πιάσανε!

Τράβηξα την κ. Μαρία από το χέρι και την έσπρωξα από τις σκάλες. Αυτή έπεσε περίπου μέχρι τη μέση της σκάλας. Εκείνη φώναζε »Βοήθεια, τι κάνεις; Σ… σ’ αγαπάω». Τότε πήγα στην κουζίνα, άνοιξα τα συρτάρια και πήρα ένα μαχαίρι που βρήκα. Θυμάμαι ήταν μεγάλο. Κατέβηκα, έσπρωξα ξανά την κυρία Μαρία και έφτασε στο τελευταίο σκαλί.

Μου μίλαγε ακόμα και επειδή φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν, τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό στο πλάι αρκετές φορές για να σταματήσει. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα».

Μετά το έγκλημα

Στην κυνική του ομολογία περιγράφει τις κινήσεις του, αμέσως μετά το έγκλημα.

«Μόλις σταμάτησε να μιλάει, γύρισα στο διαμέρισμα και έψαξα για τα λεφτά. Πήγα στο δωμάτιο της κόρης της. Ήμουν τυχερός γιατί μόλις άνοιξα τη ντουλάπα και έκανα στην άκρη τα ρούχα είδα ένα μεγάλο κουτί του καφέ. Το άνοιξα και είδα μέσα τα λεφτά. Τα πήρα και έφυγα» είπε.

Τα έπαιξε στον τζόγο

Το πρώτο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του 37χρονου ήταν ένα αποτύπωμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σε σημείο που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς εντοπίστηκε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στις Αρχές, τα χρήματα που βρήκε και άρπαξε ήταν περίπου 7.000 ευρώ και τα έπαιξε στον ηλεκτρονικό τζόγο.

Τα 21 λεπτά της φρίκης που τον πρόδωσαν – Τα ντοκουμέντα

Το μαύρο αυτοκίνητό του καταγράφηκε από κάμερες έξω από το σπίτι του θύματος. Μάλιστα οι κάμερες καποια στιγμή τον χάνουν, για 21 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα. Είναι τα δραματικά λεπτά της ληστείας που κατέληξε σε φόνο.

Σε άλλο ντοκουμέντο τον βλέπουμε ατάραχο να μπαίνει σε καφέ αμέσως μετά την πράξη του και να ανοίγει εφαρμογή τυχερών παιχνιδιών για να παίξει.

Σχεδίασε τη ληστεία την ώρα που έπινε καφέ με την κόρη του θύματος

Λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, το Σάββατο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο 37χρονος είχε επισκεφτεί τη φίλη του στο σπίτι της, είχε κάτσει περίπου 1,5 ώρα και του δόθηκε τότε η ευκαιρία να δει και να χαρτογραφήσει καλά τον χώρο του σπιτιού.

Το πρωί της δολοφονίας πήγε να πιεί καφέ με την κόρη του θύματος. Τότε εκείνη του ανέφερε πως το απόγευμα θα πήγαινε μία φίλη της για να φροντίσει τη μητέρα της, ωστόσο επειδή δεν είχε κλειδιά, της τα είχε αφήσει σε γλάστρα στον κήπο.

Τότε ήταν που -σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε- του μπήκε η ιδέα να πάει στο σπίτι που είχε πρόσφατα επισκεφθεί και να βρει το κουτί του καφέ με τα λεφτά. Νόμιζε πως δεν θα συναντούσε κανένα εμπόδιο αφού η 63χρονη γυναίκα θα ήταν στο κρεβάτι της.