Στα ίχνη των επτά δραστών, που φέρεται να ξυλοκόπησαν τους δύο εθελοντές στην Πάρνηθα, βρίσκεται η Αστυνομία.

Οι Αρχές, σύμφωνα με το MEGA, έχουν εντοπίσει τις κινήσεις των δύο οχημάτων σε μεγάλη απόσταση από το σημείο που έγινε η επίθεση.

Οι δράστες επιβεβαιώθηκε ότι είναι από το Μενίδι και διαμένουν σε έναν εσώκλειστο χώρο όπου βρίσκονται άτομα από το πρώην Σοβιετικό μπλοκ. Σε αυτόν τον χώρο οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν ποιοι ήταν οι συμμετέχοντες στην επίθεση.

Σημειώνεται πως τα θύματα είναι καλά στην υγεία τους και προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της επίθεσης.

Μπαλάσκας: Πολλά μυστικά νταραβέρια στην Πάρνηθα

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την πορεία των ερευνών της Αστυνομίας.

«Σε ένα σημείο στο Μενίδι που κατοικούν Ρωσοπόντιοι έχουν εντοπιστεί κάποια άτομα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει περάσει και η αυτόφωρη διαδικασία. Στην Πάρνηθα ξέρουμε ότι γίνονται πολλά μυστικά νταραβέρια. Παλιότερα υπήρχε το θέμα του χρυσού, είχαμε ναρκωτικά. Δεν νομίζω να υπάρχει εκεί (Πάρνηθα) κάποια φυτεία.

«Η πληροφόρηση που έχω από δύο αστυνομικούς που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση είναι ότι θέλουν να γίνουν καλά οι δύο νεαροί και να τους μιλήσουν. Δεν είναι αυτό που είπαν ότι «κοιμόμασταν και αρχίσαν κι οι 7 να βαράνε», η Αστυνομία δεν το πιστεύει αυτό».