1 κ.γ. λευκό ξίδι μπαλσάμικο
1 κ.γ. λευκό ξίδι μπαλσάμικο 3 ώριμα νεκταρίνια, σε κομμάτια Εκτέλεση *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.
3 ντομάτες, σε ροδέλες
1/2 φλ. φύλλα βασιλικού, χονδροκομμένα
Σε ένα μπολ χτυπάμε το μπαλσάμικο με το λάδι. Σε μια πιατέλα αραδιάζουμε τα νεκταρίνια και τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. Γαρνίρουμε με τον βασιλικό και σερβίρουμε. Προαιρετικά προσθέτουμε φέτα ή κατσικίσιο τυρί σε κομμάτια.