Το Πάνθεον επιστρέφει στις ρίζες του και ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να αναλάβει τον πρώτο ρόλο.
nnn
Η θεατρική εκδοχή του Πάνθεον, προς το παρόν τουλάχιστον, έκλεισε το κύκλο της.
nnn
Κι έτσι, εκτός από το Παλλάς και το Αλμα, ο θεατρικός παραγωγός Γιάννης Κεντ έκλεισε το Ηβη.
nnn
Ακούστηκε από συνεργάτη του, με την ελπίδα να είναι ψέμα, ότι στόχος δεν είναι το χρήμα αλλά «να μπει λίγη τάξη στο θέατρο»!!!
nnn
Εξι είναι οι φετινές υποψήφιες για το Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη που θα απονεμηθεί για 11η χρονιά.
nnn
Πρόκειται για ηθοποιούς της νεότερης γενιάς Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Ανθή Ευστρατιάδου, Αναστασία-Ραφαέλα Κονίδη, Κατερίνα Μαυρογεώργη και Ελίνα Ρίζου.
nnn
Η τιμώμενη, εκτός από τις 3.000 ευρώ, θα παραλάβει την καρφίτσα της Μελίνας για να την παραδώσει του χρόνου στην επόμενη.
nnn
Ο θεσμός ξεκίνησε το 2007 με πρώτη νικήτρια την Εύη Σαουλίδου. Ακολούθησαν: Στεφανία Γουλιώτη, Ελενα Μαυρίδου, Μαρίνα Ασλάνογλου, Λουκία Μιχαλοπούλου, Μαρία Κίτσου, Λένα Παπαληγούρα, Γιούλικα Σακφιδά, Λένα Δροσάκη και πέρυσι, από κοινού, Αλεξάνδρα Αϊδίνη και Ιωάννα Παππά.
nnn
Η επιτροπή με πρόεδρο τη Μάγια Λυμπεροπούλου και μέλη τους Δηώ Καγγελάρη, Ματίνα Καλτάκη, Δημήτρη Λιγνάδη και Ρένη Πιττακή θα συνεδριάσει το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαρτίου. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 της ίδιας ημέρας στο Ιδρυμα Μελίνα Μερκούρη (Πολυγνώτου 9-11), στην Πλάκα, με ελεύθερη είσοδο.
nnn
Εφέτος, για πρώτη φορά τα Θεατρικά Βραβεία Δημήτρης Χορν θα απονεμηθούν μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα του Θωμά, μια που στο Θέατρο Χορν τα Δευτερότριτα παίζεται το «Από τη σιωπή στην άνοιξη».
nnn
Δύο Ελληνίδες στη Νέα Υόρκη:
nnn
«Μy Silence has Ended» είναι ο τίτλος της πρωτότυπης performance που θα παρουσιάσουν στη Νέα Υόρκη δύο 23χρονες καλλιτέχνιδες, η Κυβέλη Ζώη και η Ελένη Μιχαηλίδου, την προσεχή Παρασκευή 24 Μαρτίου.
nnn
Μπράβο στα κορίτσια!
nnn
Πρόκειται για ένα ζω-γραφο-θεατρικό μονόπρακτο βασισμένο στην «Πιο Δυνατή» του Στρίντμπεργκ. Ο πίνακας της Ζώη στάθηκε η αφορμή. Ακολούθησε ο μονόλογος που θα ερμηνεύσει η Μιχαηλίδου –στη φωτογραφία η αφίσα της εκδήλωσης.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ