Ο Γιάννης Καμπούρης είναι ο δραστήριος παραγωγός του εκλεκτού ελαιολάδου Elawon, το οποίο έχει
βραβευθεί διεθνώς για τις σημαντικές ιδιότητές του. Τώρα πέρασε και στην παραγωγή μελιού που κυκλοφορεί στην
αγορά σε πολύ ωραία συσκευασία. Και τα τέσσερα μονοποικιλιακά μέλια του (θυμαρίσιο, από άνθη πορτοκαλιάς,
από καστανιά και από έλατο) είναι θαυμάσια. Το μέλι της καστανιάς με την τόσο ιδιαίτερη γεύση ταιριάζει πολύ στα καπνιστά τυριά, αλλά και στο γλασάρισμα του ψητού κρέατος, το ελάτης μετατρέπει το γιαούρτι σε επιδόρπιο αξιώσεων, το θυμαρίσιο ταιριάζει με ανθότυρο και το αγαπημένο μου, από άνθη πορτοκαλιάς, δίνει πολύ ωραίο ντρέσινγκ σε σαλάτες.
Στα ντελικατεσεν *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.