Τελευταία απόψε για το «Στέλλα, κοιμήσου»…
nnn
Μια παράσταση με πολύ ρεαλισμό και εξαιρετικές ερμηνείες, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Οικονομίδης και τάραξε τα θεατρικά μας ύδατα προκαλώντας ενθουσιασμό και λίστες αναμονής.
nnn
Οποιος δεν την είδε, υπομονή ως… του χρόνου: Το Εθνικό σχεδιάζει να την επαναφέρει, ως εναρκτήρια της Σκηνής Νίκος Κούρκουλος, τη σεζόν 2017-2018.
nnn
Τα καλά πράγματα είναι καλό να επαναλαμβάνονται.
nnn
Ρένη Πιττακή και Ρούλα Πατεράκη
nnn
Μια ξεχωριστή συνάντηση, μια αναμέτρηση, μια παράσταση με δύο γυναίκες της τέχνης που αφήνουν το σημάδι τους σε ό,τι κάνουν.
nnn
«Τι απέγινε η Μπέιμπι Τζέιν» ξεκινά στη Σφενδόνη –την Τετάρτη, σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, με τις δύο ηθοποιούς (στη φωτογραφία) να μοιράζονται τους ρόλους που έπαιξαν η Μπέτι Ντέιβις και η Τζόαν Κρόφορντ πριν από μισό αιώνα…
nnn
Μια ιστορία λάμψης και ανταγωνισμού, σε ένα έργο που διαθέτει στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ και μαύρης κωμωδίας.
nnn
Πρόσφατα, μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, απελευθερώθηκαν τα δικαιώματα της θεατρικής διασκευής του έργου από τον Χένρι Φάρελ, τον συγγραφέα του μυθιστορήματος και του σεναρίου της ταινίας. Αναμένονται οι πρεμιέρες σε Λονδίνο και Αμερική.
nnn
30 χρόνια…
nnn
Αύριο το Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας γιορτάζει επισήμως τα τριάντα του χρόνια, με μια βραδιά στην γκαλερί της Ιλεάνας Τούντα (στις 20.00), όπου θα παρουσιαστεί το λεύκωμα της 30ετίας, με οικοδεσπότες την Μπέττυ Αρβανίτη και τον Βασίλη Πουλαντζά.
nnn
Σαίξπηρ στη Στέγη, Σαίξπηρ σε ολονυκτία. Τα 400 χρόνια του Βάρδου γιορτάζονται συνεχώς…
nnn
Δεκαπέντε βιβλία…
nnn
Η συγγραφέας Μαρίνα Πετροπούλου μόλις εξέδωσε το 15ο μυθιστόρημά της (εκδόσεις Λιβάνη).
nnn
«Μετά τη βροχή» ο τίτλος του.
Αλλη μια ιστορία ανθρώπων και σχέσεων, άλλη μια ιστορία γεμάτη αλήθειες και ψέματα, όπως ακριβώς συμβαίνει στη ζωή μας.
nnn
Γραμμένη από την πένα της Πετροπούλου, με τρόπο γλαφυρό και ειλικρινή. Γιατί ποιος δεν περιμένει να δει το ουράνιο τόξο μετά τη βροχή;
nnn
Το θέμα είναι ποιος καταφέρνει να το δει και, κυρίως, να βρει το ουράνιο τόξο μέσα του…

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ