Κωμωδίες: «Το ψέμα» στο Μικρό Παλλάς, με τους Αθερίδη – Καρύδη, «Για όνομα…» στο Αλίκη, με τους Χατζηπαναγιώτη – Σταυροπούλου, «Το ημέρωμα της στρίγγλας» στο Βρετάνια, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη Μαρία Ναυπλιώτου, και φυσικά «Το δείπνο ηλιθίων» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο Κάππα ξεκίνησαν και συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία.
nnn
Μέτρια πάει το «Βάφ’ τα μαύρα» στο Λαμπέτη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον «Αϊ-Βασίλη που είναι σκέτη λέρα» στο Βέμπο, καθώς και για τη «Φαύστα» στο Προσκήνιο, με την Ελένη Κοκκίδου…
nnn
Δραματικά έργα: Από την πρεμιέρα ξεκίνησε με δύναμη η Ελένη Ράντου στο Διάνα με το «Για μια ανάσα…» και συνεχίζει φουλ και ακάθεκτη. Σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και παίρνοντας τη σκυτάλη της συνεργασίας από τη «Φιλουμένα» στο Εθνικό, οι δυο τους προτείνουν ένα πραγματικά ενδιαφέρον και ψαγμένο έργο. Στη φωτογραφία η Ράντου με την Ελένη Ουζουνίδου.
nnn
Η «Δεύτερη φωνή» των Ρέππα – Παπαθανασίου, που παίζεται στο Αποθήκη σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, μπορεί να ξεκίνησε ήσυχα, προχωρεί όμως με γεμάτη πλατεία. Ενα έργο που γράφτηκε για τη Νένα Μεντή, και επρόκειτο να ανέβει στο Εμπορικόν από την Ελένη Σκόττη, με τον Δημήτρη Καταλειφό.
nnn
Με επιτυχία συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά «Ο θεός της σφαγής» στο Αθηνών, καθώς και στο Πορεία οι «Τρεις αδελφές» και «Η μεγάλη χίμαιρα». Εκεί, στο θέατρο του Δημήτρη Τάρλοου, από την Πέμπτη και για έξι Πέμπτες θα παίζεται η «Σκακιστική νουβέλα» με τον Γιάννη Νταλιάνη.
nnn
Φουλ και το Εθνικό με τις δύο πρώτες παραγωγές του –στη δε σκηνή Νίκος Κούρκουλος στο «Στέλλα, κοιμήσου», που σκηνοθετεί ο Γιάννης Οικονομίδης, δεν πέφτει καρφίτσα…
nnn
Για δεύτερη χρονιά παίζεται το «Κουκλόσπιτο» στο θέατρο της οδού Κυκλάδων, με την Αμαλία Μουτούση και τον Αρη Λεμπεσόπουλο να ξαναγεμίζουν το θέατρο του Λευτέρη Βογιατζή, ως αυτονόητο…
nnn
Γεμάτο το Θέατρο του Νέου Κόσμου με το «Λαμπεντούζα», σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, και στο Θέατρο Τέχνης Μαστοράκης (στο Υπόγειο) και Παπαβασιλείου (στη Φρυνίχου) «κεντάνε» με τις παραστάσεις τους.
nnn
Κι όμως το θέατρο ξεκίνησε καλά… Οχι για όλους.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ