Δεν αποσύρεται η υποψηφιότητα Πολύδωρα

Δεν αποσύρεται η υποψηφιότητα Πολύδωρα για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, παρά τις

Δεν αποσύρεται η υποψηφιότητα Πολύδωρα για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. Αυτό προκύπτει μετά και την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση κατά την οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν του ζητήθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του ούτε ο ίδιος έθεσε θέμα οικειοθελούς υπαναχώρησής του από την αρχική αποδοχή της πρότασης που του έγινε από τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.

Ο κ. Πολύδωρας ενημερώθηκε από τον κ. Βούτση για την διαδικασία της Διάσκεψης των Προέδρων, η οποία, αν και κυκλοφόρησαν προς στιγμήν φήμες αναβολής της, θα διεξαχθεί κανονικά στις 5.00 το απόγευμα, όπως διαβεβαίωναν από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής.

Μετά την συνάντηση ο κ. Πολύδωρας προσήλθε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τους οποίους ενημέρωσε ότι: «Δεν μου ζητήθηκε να παραιτηθώ. Ο Πρόεδρος της Βουλής με ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει κανονικά στη Διάσκεψη των Προέδρων με την υποψηφιότητά μου». Και πρόσθεσε: «Εγώ θα τιμήσω την τιμή που μου έκαναν.Θα μπορούσα να έχω παραιτηθεί, αλλά δεν ήθελα να κάνω τίποτα βιαστικό ή μονομερές για να μην ερμηνευτεί αυτή η κίνησή μου ως φόβος απέναντι στο τρολάρισμα».

«Το «κράξιμο» (σ.σ. από την αντιπολίτευση) είναι αβάσιμο, ανούσιο, κακεντρεχές και γεμάτο ψευδολογίες και παραχαράξεις της ιστορίας.Είπαν για παράδειγμα ότι πρότεινα συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή το 2013. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ είχα μιλήσει για συνεννόηση και προσπάθεια προσέλκυσης των 600.000 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής», πρόσθεσε ο κ. Πολύδωρας, ενώ ερωτηθείς αν είναι στεναχωρημένος, απάντησε: «Σκασμένος!».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.