Για τους οινόφιλους το όνομα «Κοιλάδα της Νάπα» (Napa Valley) είναι συνώνυμο με το καλό κρασί. Το 2020 όμως ήταν μια δύσκολη χρονιά για τη φημισμένη περιοχή με τους μοσχοβολιστούς αμπελώνες που παράγουν σπουδαίες ποικιλίες και κάποια από τα καλύτερα κρασιά του κόσμου. Τα σταφύλια γεννήθηκαν κάτω από εξαιρετικά ξηρές συνθήκες, ωρίμασαν μέσα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και στη διάρκεια της συγκομιδής τρυγήθηκαν μέσα σε ένα περιβάλλον επιβαρυμένο από τις άγριες πυρκαγιές που και εφέτος κατέγραψαν άλλο ένα ζοφερό ρεκόρ.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω