Στο Nolita στο Ψυχικό θα πας για να γευθείς την πίτσα «total black» – όπου «black» η μαύρη τρούφα -,
στη λεπτή ζύμη της οποίας απλώνουν μοτσαρέλα, παρμεζάνα και ρόκα και την ψήνουν στον ξυλόφουρνο. Αυτό, ως πρώτο πιάτο, γιατί στον κατάλογο υπάρχουν επιλογές για όλα. Από βελούδινες σούπες και βουτυράτα ριζότι, μέχρι εξαιρετικά κρέατα, καρπάτσιο και ταρτάρ.

Εμείς όμως δεν πήγαμε για αυτά, αλλά για τον Δημήτρη Σταμούδη, τον επικεφαλής σεφ του εστιατορίου. Με εμπειρία σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin, στη χώρα μας και στο εξωτερικό, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους έλληνες σεφ της γενιάς του. Επίσης, όποτε του έχουμε ζητήσει να μας φτιάξει κάτι, δεν μας έχει χαλάσει ποτέ χατίρι.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω