Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Η πόλη έχει ερημώσει, αρκετά καταστήματα έχουν κλείσει και όσοι έχουν παραμείνει στο κλεινόν άστυ αναζητούν μερικές στιγμές δροσιάς στις κοντινές παραλίες. Με λίγα λόγια, η εποχή δεν ενδείκνυται για πολύωρο μαγείρεμα. Γι’ αυτό και η καλύτερη επιλογή για τα γεύματά μας είναι οι σαλάτες με τα ζαρζαβατικά και τα φρούτα του καλοκαιριού. Καρπούζι, πεπόνι, αλλά και βασιλικά σύκα μπαίνουν στις δημιουργικές σαλάτες που μας προτείνει η σεφ και food editor Καρολίνα Δωρίτη, ενώ ο κλασικός ντάκος αναβαθμίζεται με αβοκάντο, κόλιαντρο και φρέσκο κρεμμυδάκι. Υπέροχες ιδέες για ελαφριά γεύματα που γίνονται στη στιγμή και που μπορούν με άνεση να καταναλωθούν από το γραφείο μέχρι την παραλία.

Κινόα με βασιλικά σύκα και αμύγδαλα

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω