Οι διαχρονικές συνταγές της «Σπονδής»

Δύο πιάτα-πρόκληση από τους κορυφαίους σεφ του μοναδικού εστιατορίου στην Ελλάδα που διαθέτει δύο αστέρια Michelin και βρίσκεται στη λίστα «Les Grandes Tables du Monde».

Το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που κέρδισε δύο αστέρια Michelin, η «Σπονδή» του Απόστολου Τραστέλη, κατάφερε να τα διατηρήσει και εφέτος, για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά. Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός κανονίσαμε μια συνάντηση με τον head chef του εστιατορίου Αγγελο Λάντο και τον head pastry chef Σπύρο Πεδιαδιτάκη.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη συνδρομή;Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.