Το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που κέρδισε δύο αστέρια Michelin, η «Σπονδή» του Απόστολου Τραστέλη, κατάφερε να τα διατηρήσει και εφέτος, για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά. Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός κανονίσαμε μια συνάντηση με τον head chef του εστιατορίου Αγγελο Λάντο και τον head pastry chef Σπύρο Πεδιαδιτάκη.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω