Εκλεισε τον περασμένο Ιούνιο τέσσερα χρόνια λειτουργίας και αποτελεί σταθερά όλον αυτόν τον καιρό ένα από τα πιο εντυπωσιακά και επίμονα success stories της αθηναϊκής ημέρας και νύχτας – σε βαθμό που χρειάστηκε να ανοίξει παράρτημα και στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μην αισθάνονται «ριγμένοι» οι Βορειοελλαδίτες. Ο λόγος για το bar restaurant Noel, το οποίο δημιουργεί καθημερινά συνωστισμό στην είσοδο της Στοάς Κουρτάκη στην οδό Κολοκοτρώνη. Η απόφαση για τη δημιουργία του πάρθηκε τυχαία, όπως όλες οι μεγάλες αποφάσεις.

Ο στόχος για τους ιδιοκτήτες (τον Χρήστο Ευκρατίδη, τη Φανή Σπυριδάκη και τον Αρη Δούκα δηλαδή) ήταν να καταθέσουν μια καινούργια πρόταση καφέ, ποτού και εστίασης στην πρωτεύουσα, να φτιάξουν έναν χώρο ξεχωριστό που δεν θα διακρίνεται μόνο για την καλαισθησία και τη ζεστασιά του, για την ποιότητα του μπαρ και της κουζίνας, αλλά και για την εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει. «Οχι απλώς ένα μπαρ/εστιατόριο, αλλά το δικό σου μπαρ/εστιατόριο, όπου θα νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Και τι πιο ζεστό και οικείο από ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον; Οχι μόνο στη διακόσμηση, αλλά και στη νοοτροπία. Ετσι γεννήθηκε η ιδέα του Noel. Από τη δική μας αγάπη για τα Χριστούγεννα, τη γιορτινή τους ατμόσφαιρα, την τρυφερότητα, τη ζεστασιά τους. Ετσι αποφασίσαμε εδώ να είναι κάθε μέρα Χριστούγεννα» έχουν περιγράψει οι ίδιοι την πηγή της έμπνευσής τους.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω