Και κρασάκι και… σαλαμάκι

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να σερβίρουμε πάντοτε το σωστό κρασί ή την πιο ταιριαστή μπίρα με τα αγαπημένα μας αλλαντικά.

Για ένα επιτυχημένο φιλικό κάλεσμα στο σπίτι δεν είναι απαραίτητα και πολλά πράγματα: καλή διάθεση και παρέα, ένα καλοφτιαγμένο πλατό αλλαντικών με τα κατάλληλα συνοδευτικά (κριτσίνια, τσάτνεϊ, ιδιαίτερες μουστάρδες, φρούτα) και άφθονο καλό κρασί είναι υπεραρκετά. Και δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για το ποιο κρασί θα πρέπει να σερβίρουμε με ποιο αλλαντικό, γιατί ο Ανδρέας Ματθίδης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Οινοχόων και λέκτορας για τα εκπαιδευτικά προγράμματα (Wine & Spirits) του WSPC, μας αναλύει τους βασικούς κανόνες προκειμένου να τα ταιριάξουμε ιδανικά.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη συνδρομή;Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.