Γιάννης Στασινόπουλος: Γνώρισε στους Ελληνες τα κορυφαία γαστρονομικά brands

Από το χαβιάρι του Ιράν και όχι μόνο μέχρι τις πιο σπάνιες τρούφες από την Αλμπα, το Πέριγκορντ αλλά και την Ελλάδα και τις τσακιστές ελιές της Μονής Βατοπαιδίου, ο γνωστός επιχειρηματίας επιλέγει μόνο ό,τι πιο εκλεκτό για τους VIP πελάτες του.

Σε ένα διώροφο κτίριο στην οδό Σουηδίας – έναν από τους πιο ήσυχους δρόμους του Κολωνακίου – στεγάζεται η γαστρονομική όαση που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Στασινόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Fine Food & Services. Πρόκειται για μία – ίσως την αγαπημένη – από τις δραστηριότητες του επιτυχημένου επιχειρηματία που ειδικεύεται στον πολυτελή και privé τουρισμό μέσα από το Fine Group. Οπως περιγράφει ο ίδιος τη διαδρομή του, «πριν από οκτώ χρόνια ξεκινήσαμε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης το πρώτο concierge travel services office στην Ελλάδα με σκοπό να εξυπηρετεί τους πελάτες των δύο ξενοδοχείων. Στη διάρκεια της ανακαίνισης του Αστέρα μεταφερθήκαμε στο Χίλτον, όπου ξεκινήσαμε τη δραστηριότητα με τα εκλεκτά γαστρονομικά προϊόντα, που εμένα με ενδιαφέρει προσωπικά».

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη συνδρομή;Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.