Χαμογελά πλατιά. Μιλάει γρήγορα και με ενθουσιασμό. Τον συναντάμε στην κουζίνα του εστιατορίου Pied à Terre στο Λονδίνο. Οι προετοιμασίες για το βράδυ ήδη έχουν ξεκινήσει και ο Ασημάκης Χανιώτης είναι πραγματικά αεικίνητος. Στα 29 του χρόνια ήδη έχει κατακτήσει τα όνειρά του. Εχοντας προσθέσει στο πλούσιο βιογραφικό του το αστέρι Michelin, αφήνει το δικό του στίγμα στη δραστήρια λονδρέζικη γαστρονομική σκηνή συνδυάζοντας με μαγικό τρόπο τη γαλλική κουζίνα με τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω