Αβγά μπένεντικτ ή πάνκεϊκ;

Ετοιμάζουμε στο σπίτι ένα λαχταριστό κυριακάτικο μενού «αξιώσεων» που θα ζήλευε ακόμη και ο Valentino!

Δευτέρα πρωί και στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει η γνωστή κίνηση της αρχής της εβδομάδας. Εμείς όμως αισθανόμαστε ότι είναι Κυριακή και το μόνο που μας απασχολεί είναι το τι μας περιμένει στο Athénée. Ετσι λέγεται πλέον το Zonar’s, το θρυλικό café-ζαχαροπλαστείο-εστιατόριο που για περισσότερα από 80 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς (και ραντεβού) των Αθηναίων και όχι μόνο.

Αυτό λοιπόν που μας περιμένει εκεί είναι ένα πλούσιο brunch επτά πιάτων(!) επιμελημένο με φροντίδα από τον executive chef Νίκο Σκλήρα, από τα χέρια του οποίου έχουν φάει (και εξακολουθούν να τρώνε) μερικές από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του πλανήτη, όπως η Μέριλ Στριπ, ο Μπρους Γουίλις, ο πρίγκιπας του Μονακό και ο, τακτικός πλέον πελάτης, Valentino. Μάθαμε κιόλας ότι η αδυναμία του τελευταίου είναι το κέικ τύπου φοντάν (το οποίο στο κέντρο του είναι ρευστό) σοκολάτα-πορτοκάλι με σορμπέ σοκολάτας μπίτερ.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη συνδρομή;Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.