Λίγα είναι τα μέρη που δίνουν την αίσθηση μιας όασης, ειδικά το καλοκαίρι, στο κέντρο της Αθήνας. Ενα από αυτά είναι και ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής. Πανέμορφος, μέσα στο πράσινο, σε κάνει να ξεχνάς τη ζέστη, τον θόρυβο, την ένταση της πόλης και αφήνεσαι στη χαλάρωση που σου προσφέρει η φύση. Σε αυτό το ειδυλλιακό μέρος βρίσκεται το εστιατόριο «Fuga», από τις κουζίνες του οποίου έχουν περάσει κορυφαίοι σεφ, δίνοντας ο καθένας τη δική του ταυτότητα στον χώρο.

Φέτος, σειρά έχει ο Γιώργος Βενιέρης και η ομάδα του «Mr. Pug», των εστιατορίων του που λειτουργούν στο Χαλάνδρι και στη Μύκονο. Η κουζίνα των «Mr. Pug» είναι ταϊλανδέζικη fusion και ταιριάζει πολύ στον χώρο. Τα δύο πιάτα που μας ετοίμασε ο Αλέξης Κορκίδης, επικεφαλής της κουζίνας, λαβράκι στον ατμό με πράσινο κάρι και nem rolls (ταϊλανδέζικα ρολά με φύλλα ρυζιού), φτιάχνονται πολύ γρήγορα και απλά. Επίσης, δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου μαγείρεμα, γεγονός που τα καθιστά ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι. Ολο το μενού με τα φαγητά μπορεί κανείς να τα παραγγείλει και στο μπαρ της «Fuga» μαζί με κοκτέιλ που εμπνέεται ο Παναγιώτης Παπαβραμόπουλος.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω