Ποιες είναι οι μουσικές νότες, τα αναγνώσματα, τα κρασιά και τα εδέσματα που μπορούν να λαμπρύνουν λίγο παραπάνω τις εφετινές γιορτινές μέρες; Η Χάρις Αλεξίου, η κορυφαία ελληνίδα καλλιτέχνις με τα δικά της, ζεστά λόγια, μοιράζεται μαζί μας τις αγαπημένες της μουσικές και τους δημιουργούς που θα τη συντροφεύσουν στις ευχάριστες, γιορτινές στιγμές που θα περάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η πολυβραβευμένη και πολυγραφότατη συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου μας μιλάει για τα βιβλία τα οποία εκείνη έχει επιλέξει για να απολαύσει στη διάρκεια της μικρής ανάπαυλας που θα της προσφέρουν οι χριστουγεννιάτικες διακοπές της. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC στην Αθήνα Αλέξανδρος Τσιοτίνης αποκαλύπτει το εορταστικό μενού του σπιτιού του και ο Advance Sommelier του Court of Master Sommeliers EU και κάτοχος του τίτλου του καλύτερου έλληνα σομελιέ για το 2017 Αλέξανδρος Μπουζίκας αναλύει τις φιάλες που θα συνοδεύσουν το γεύμα των Χριστουγέννων της δικής του οικογένειας, αλλά και τη σαμπάνια με την οποία θα υποδεχθεί τη νέα χρονιά. Προτάσεις, ιδέες, συμβουλές που μπορούμε να υιοθετήσουμε και να εντάξουμε στις δικές μας γιορτινές στιγμές και μας βοηθούν να κάνουμε την οργάνωσή τους ακόμη πιο εύκολη.
Περιεχόμενο για συνδρομητές
Έχετε ήδη συνδρομή;Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω
Είσοδος