«Μπορεί να φαίνεται ότι η τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα έρχεται σαν συνέχεια των δύο προηγούμενων, όμως άλλο είναι να κάνεις την ανάγκη φιλοτιμία και άλλο την ανάγκη πίστη!
Ετσι το 2020 φαίνεται ότι θα βρει τα ελληνικά κρασιά με λιγότερο βαρέλι, αφού πλέον (σχεδόν) άπαντες έχουν πειστεί ότι το μετρημένο ξύλο αναδεικνύει καλύτερα το φρούτο αλλά και την ευγένεια ενός κρασιού. Συνεπώς πολλά κρασιά θα νιώσουν μερικώς μόνο το χάδι της δρυός, ενώ άλλα θα εκκολάπτονται στη… ζεστασιά τσιμεντένιων αβγών.
Περιεχόμενο για συνδρομητές
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.