Η ενεργειακή ένδεια πάει χέρι-χέρι με την επισιτιστική ένδεια, καταδεικνύει μελέτη που αφορούσε βρετανικά νοικοκυριά. Ομοίως, δεδομένα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» του Ινστιτούτου Prolepsis δείχνουν ότι και στην Ελλάδα
η ποσότητα και η ποιότητα του φαγητού υποβαθμίζονται για τα μέλη των οικογενειών
που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις ενεργειακές δαπάνες τους
Τροφή και θέρμανση απειλούμενα αγαθά
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.