«Είμαστε ό,τι τρώμε» συνηθίζουμε να λέμε, και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό. Η διατροφή που ακολουθούμε εξ απαλών ονύχων καθορίζει ολόκληρη τη ζωή μας και προσδιορίζει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα αλλά και τη διάρκειά της. Είναι επόμενο λοιπόν το γεγονός ότι η επιστήμη της διατροφής είναι ουσιαστικώς η επιστήμη της καλής, υγιούς ζωής και τα ερευνητικά νέα που έρχονται από το διατροφικό μέτωπο αφορούν τον καθένα μας. Τέτοια ενδιαφέροντα νέα θα σας παρουσιάσουμε σήμερα, τα οποία ήλθαν στο φως κατά τη διάρκεια του συνεδρίου «ΝUTRITION 2022 LIVE ONLINE» της Αμερικανικής Εταιρείας για τη Διατροφή (American Society for Nutrition), το οποίο, προσαρμοσμένο στη νέα πανδημική συνθήκη, διεξήχθη διαδικτυακά στα μέσα του περασμένου Ιουνίου. Σας προτρέπουμε να τα διαβάσετε (στην υγειά σας). Kαλή σας όρεξη (για ανάγνωση και σωστή διατροφή)!

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω