Μια σταγόνα από την αγαπημένη μου Boerl & Kroff Rose magnum σαμπάνια έπεσε πάνω στα Lavish boots του Jimmy Choo. Τα δάχτυλά μου στην προσπάθεια να εξαφανίσω τον μικρό λεκέ έμπλεξαν στο μαύρο τούλι και στα χιλιάδες αυθεντικά κρύσταλλα που κάλυπταν την επιφάνεια της εντυπωσιακής δημιουργίας, του διεθνούς αναγνωσιμότητας brand παπουτσιών. Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης έριξε μια αδιάφορη ματιά στο απέναντι μπαρ. Το κορίτσι με τα μακριά μαλλιά στο χρώμα της πλατίνας και τα σαρκώδη κατακόκκινα χείλη βύθισε το βλέμμα του σε αυτό του πλοιοκτήτη. Σκέφθηκα ότι η νεαρή γυναίκα ανήκει στην ατέλειωτη λίστα κατακτήσεων του παιδικού μου φίλου. Ο κ. Ευπαλίδης ύστερα από τρεις γάμους και ισάριθμα διαζύγια εξακολουθεί να είναι ένας αδιόρθωτος playboy. Το γκαρσόνι σέρβιρε το δεύτερο πιάτο. Ο Ντίντης είχε επιλέξει και πάλι ψάρι. Ημουν σίγουρη ότι επρόκειτο για κάτι εξαιρετικό. Ο executive άλλωστε chef του λονδρέζικου members club «The Conduit» Μέρλιν Λαμπρόν-Τζόνσον είναι στενός του φίλος. Ο Τζόνσον, ο οποίος φροντίζει το μενού του private club στον αριθμό 40 της Conduit street, «βρίσκεται» αρκετές φορές στην κουζίνα του αχανούς διαμερίσματος Ευπαλίδη επί της Park Lane. Ο ταλαντούχος chef επιμελείται τα ιδιωτικά δείπνα του κ. Ευπαλίδη. Επιλέξαμε το «Conduit» για ένα ήρεμο, επιχειρηματικό δείπνο. Αργότερα κάναμε ένα πέρασμα από το «Oswald’s» (με το ντεκόρ ροκοκό), το members club δηλαδή του Ρόμπιν Μπίρλεϊ, για να καταλήξουμε στο «Annabel’s» της Berkeley Square.
Περιεχόμενο για συνδρομητές
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.