Στην Τήνο, το νησί που η τέχνη και ο πολιτισμός αγκαλιάζουν κάθε του σπιθαμή, η γη έθρεψε και θρέφει με αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα τόσο τον γηγενή πληθυσμό της όσο και πέρα από αυτόν, αφού η παραγωγή διοχετεύεται και εκτός του νησιού.
Στην αγροτική παραγωγή τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί μεγάλη σημασία στην καλλιέργεια και προώθηση της αγκινάρας, η οποία αποτελεί προϊόν μεγάλης θρεπτικής αξίας και συντελεί στον βιοπορισμό των αγροτών.
Περιεχόμενο για συνδρομητές
Έχετε ήδη συνδρομή;Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω
Είσοδος