Στην Τήνο, το νησί που η τέχνη και ο πολιτισμός αγκαλιάζουν κάθε του σπιθαμή, η γη έθρεψε και θρέφει με αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα τόσο τον γηγενή πληθυσμό της όσο και πέρα από αυτόν, αφού η παραγωγή διοχετεύεται και εκτός του νησιού.

Στην αγροτική παραγωγή τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί μεγάλη σημασία στην καλλιέργεια και προώθηση της αγκινάρας, η οποία αποτελεί προϊόν μεγάλης θρεπτικής αξίας και συντελεί στον βιοπορισμό των αγροτών.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω