Την αγάπη μας για τη μαγειρική δεν μπορούμε να την αρνηθούμε. Ετσι, αποφασίσαμε να ερευνήσουμε τα μυστικά της. Και αυτά μπορεί να τα αποκαλύψει μόνο μια καταξιωμένη επαγγελματίας στον χώρο, η κυρία Νικολέττα Φωσκόλου που ξέρει σχεδόν τα… πάντα για την ελληνική μαγειρική και ειδικά την τοπική κυκλαδίτικη κουζίνα. Μέσω του Tinos Food Paths προβάλλει τα τοπικά φαγητά και συνταγές, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές σχετικές δράσεις με μεγάλη επιτυχία. Η κυρία Φωσκόλου έτσι, μοιάζει να θέλει να συγκεντρώσει το γευστικό υλικό με το οποίο γράφτηκε η ιστορία των Κυκλάδων! Εμείς προσπαθήσαμε να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε από τις γνώσεις της και τις δραστηριότητές της, από την πείρα που έχει αποκομίσει έχοντας ενασχόληση ετών στον τομέα αυτόν.

 

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω