Ποια είναι τα μυστικά της ελιάς και δη της τοπικής ποικιλίας; Η οικογένεια Κελίδη διατηρεί χρόνια ελαιοτριβείο στην περιοχή και η κυρία Βάλια Κελίδου λέει ότι ο Εβρος μπορεί σήμερα να παράγει λάδι υψηλών απαιτήσεων και απαριθμεί περίπου 300.000 ελαιόδεντρα.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω