Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα από το baccarat κρύσταλλο του κολονάτου ποτηριού, να χειρίζεται επιδέξια τα ασημένια Christofle μαχαιροπίρουνα. Ο παιδικός μου φίλος έμοιαζε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Σωστό ψήσιμο, εξαιρετική γεύση και μια εκπληκτική «απαλή» σος βατόμουρου να το συνοδεύει. Διόρθωσα κάποιο από τα ατίθασα, λιλά φτερά του φορέματος με την υπογραφή του οίκου Schiaparelli. Εριξα μια γρήγορη ματιά στο εστιατόριο. Το «Coya Monte Carlo», αδελφάκι του λαοφιλούς στη βρετανική πρωτεύουσα, ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Επιχειρηματίες από ολόκληρο τον κόσμο, γαλαζοαίματοι και top models είχαν συγκεντρωθεί στο Πριγκιπάτο του Μονακό με αφορμή το καθολικό Πάσχα. Το «Coya» είναι πάντα μια καλή επιλογή. Αυτή την εποχή μάλιστα κάνει comeback με σκοπό να υποδεχθεί τους επισκέπτες του λιλιπούτειου, λαμπερού κρατιδίου. Ο ίδιος ο πρίγκιπας Αλβέρτος μαζί με τη style icon σύζυγό του Σαρλίν και συντροφιά φίλων (κάποιες φορές τον συνοδεύει και ο Αλεξ Κιοσέογλου) απολαμβάνει το φαγητό του στο συγκεκριμένο restaurant, όπως επίσης στο «Cipriani». O prince, ο οποίος το καλοκαίρι ετοιμάζεται να έρθει για μία ακόμα φορά στη χώρα μας για διακοπές (θα βαφτίσει μάλιστα το μωρό έλληνα φίλου του), δέχθηκε θερμά συγχαρητήρια για τη σημαντική εκδήλωση στη μνήμη της μητέρας του Γκρέις. Ο κ. Δελμούζος-Κασσανδρής συνάντησε μάλιστα τη Σαρλίν στον χώρο γύρω από την πισίνα του «Hotel Metropole» που είχε σχεδιάσει ο Καρλ Λάγκερφελντ.
Περιεχόμενο για συνδρομητές
Έχετε ήδη συνδρομή;Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω
Είσοδος