Στην απάνεμη αμμουδιά του Κριού, από τις πιο αγαπημένες παραλίες της Πάρου, το CRIOS Beach Bar & Restaurant συστήνεται φέτος το καλοκαίρι ως ένα καλαίσθητο σκηνικό μινιμαλιστικής κομψότητας με φυσική πέτρα και ξύλο σε οργανικές φόρμες, που συνδυάζει το μπάνιο στα όμορφα νερά, ενώ παράλληλα ποντάρει στη γαστρονομία και το fine drinking ως αργά το απόγευμα.
Ο πολυβραβευμένος Executive Chef Ιπποκράτης Αναγνωστέλης, σε συνεργασία με τον Head Chef, Σπύρο Δήμητσα, έχουν σχεδιάσει ένα μενού που κινείται σε μεσογειακά γευστικά μονοπάτια, με έμφαση στις πρώτες ύλες και περιλαμβάνει δροσιστικά, ελαφριά ορεκτικά και κυρίως πιάτα εκλεπτυσμένων γεύσεων τόσο σε ζυμαρικά, ψάρι και θαλασσινά, όσο και σε κρέας, που ταιριάζουν στην καλοκαιρινή αύρα του χώρου. Το ξεχωριστό μενού του επιδορπίου, φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Executive Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλου.
Τη συνολική εμπειρία ολοκληρώνει μια premium σειρά ποτών, signature cocktails και μια μοναδική λίστα κρασιών, φιλοδοξώντας να κάνουν το Crios, έναν από τους μοναδικότερους φετινούς προορισμούς του νησιού.