Ξεχωριστό και δροσερό.
Λαχταριστή και ζεστή σούπα με λάδι μπούκοβου.
Μια συνταγή που θα καταπλήξει τους πάντες στο τραπέζι.
Φτιάχνεται γρήγορα, είναι ταυτισμένος με τις κρύες νύχτες και αγαπιέται από την μία έως την άλλη άκρη της Ελλάδας, ως την εύκολη σούπα, με την θεραπευτική δύναμη. Ο τραχανάς είναι κομμάτι από την παράδοσή μας.
Ζουμερές στο εσωτερικό τους, τραγανές απέξω και απίστευτα εθιστικές, οι κροκέτες μπακαλιάρου είναι το ορεκτικό που δε θα χορταίνετε να βουτάτε στην ταρτάρ σος.
Μυρίζουν γη και είναι ένας από τους λόγους που περιμένουμε ανυπόμονα το φθινόπωρο. Τα μανιτάρια, γεμίζουν με νόστιμες πρώτες ύλες και μεταμορφώνονται σε ένα τέλειο πιάτο.
Ένα νόστιμο πιάτο που στηρίζεται στις αντιθέσεις και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την μαρμελάδα ντομάτας αλλά και την ξινομυζήθρα που μπορείτε να ρίξετε από πάνω.
Ο καλύτερος μεζές για το κυριακάτικο τραπέζι, συνοδεία αποσταγμάτων - ή και χωρίς
Απ' έξω τραγανοί και μέσα ζουμεροί και χυλωμένοι, φωνάζουν «καλοκαίρι» από την πρώτη μπουκιά