Τυλίγουμε σε αμπελόφυλλα μικρά γεμιστά ρολά κοτόπουλου.
Ετοιμάζουμε μια μαρινάδα με πορτοκάλι και δεντρολίβανο και περιχύνουμε τα ψάρια για ένα βράδυ.
Ψήμα ή Aγιωργίτικο είναι το πασχαλινό κατσίκι στον φούρνο με ρύζι, άνηθο και φρέσκα κρεμμυδάκια.
Το ανοιξιάτικο λαχανικό συνδυάζεται υπέροχα με τον μάραθο.
Η Βόρεια Ελλάδα βγάζει το 75% της παραγωγής σπαραγγιών, τα οποία κυρίως φεύγουν για εξαγωγή. Aυτή είναι μια συνταγή από τη Χρυσούπολη Καβάλας, μια περιοχή με εύφορο κάμπο, δίπλα από τον ποταμό Νέστο.
Η απλή καθημερινή μαγειρική σε όλο το μεγαλείο της.
Ένα παραδοσιακό φαγητό φτιαγμένο με λίγα απλά υλικά - για ευκολία χρησιμοποιούμε έτοιμο φύλλο.
Καλό είναι να μην αφήσουμε τις γαρίδες να βράσουν περισσότερο από 3 λεπτά γιατί θα σφίξουν.
Εύκολο, γρήγορο και γευστικό πιάτο.
Είναι μυρωδάτα και ιδανικά για όσους προσέχουν την διατροφή τους - κάθε μερίδα έχει 358 θερμίδες.
Αντί για άγρια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι είδος μανιταριού μας αρέσει.
Αρωματικός, εξαίσιος και έτοιμος σε 20 λεπτά.
Ένα γρήγορο πιάτο με λίγα υλικά
Πρωτότυπο και πεντανόστιμο ... θαλασσινό φρικασέ
Το μυστικό νοστιμιάς βρίσκεται στις τηγανητές πατάτες που ποτίζονται από την σάλτσα.
Για να μη στεγνώσει το φαγητό, μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο απλώνουμε μια πετσέτα πάνω από το ταψί
Κλασικό κι αγαπημένο, ό,τι πρέπει για το κυριακάτικο, οικογενειακό τραπέζι.
Νόστιμο φαγητό για το μεσημεριανό καλοκαιριανό τραπέζι- ο δυόσμος, η φρέσκια ντομάτα και η πιπεριά Φλωρίνης κάνουν την διαφορά.
Γίνεται με όλα τα ζυμαρικά αλλά σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε σε αυτή τη συνταγή χοντρό μακαρόνι.
Ξεχωριστοί κεφτέδες με βλίτα