Σε όλους μας περισσεύουν πασχαλινά αβγά και αυτός είναι ο πιο νόστιμος τρόπος για να τα αξιοποιήσουμε.
Η παραδοσιακή συκωταριά συνδυάζεται με το ρύζι και μετατρέπεται σε ένα απολαυστικό πλήρες γεύμα, που στέκει και μόνο του στο λεγόμενο τραπέζι της επόμενης μέρας, αλλά και σε ένα γιορτινό γεύμα.
Χωρίς κάρβουνο, στην ηλεκτρική κουζίνα του σπιτιού, φέτος την Τσικνοπέμπτη ψήνουμε μερακλίδικα παϊδάκια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την πατροπαράδοτη χασαποταβέρνα
Αν είσαι λάτρης του κρέατος και των αυθεντικών γεύσεων, το βέβαιο είναι πως έχεις κάθε λόγο να γιορτάσεις την Τσικνοπέμπτη και σίγουρα όχι στα μαγαζιά της πόλης, αλλά στο σπίτι σου. Δεν έχεις μπάρμπεκιου; Σου έχουμε τις λύσεις.
Ένα τσάι που προάγει τη χαλάρωση αλλά και την ποιότητα του ύπνου, για όνειρα γλυκά.
Ένα φυσικό ελιξίριο για τον πονοκέφαλο και την ημικρανία.
Ένα αφέψημα ιδανικό για το κρυολόγημα.
Νόστιμη και ιδιαίτερη για το γιορτινό τραπέζι.
Ένα εορταστικό ορεκτικό που θα κάνει εντύπωση.
Λαχταριστός συνδυασμός της πατάτας με το τυρί.
Νόστιμο και πλούσιο, ιδανικό για κάθε περίσταση.
Μια νόστιμη και πολύ θρεπτική επιλογή.
Τώρα που κρύωσε ο καιρός ήρθε η ώρα για σούπα.
Ιδανικές για όλα τα τραπέζια και για τις γιορτές.
Αυτό το πιάτο συνδυάζει τις ζωντανές γεύσεις της Μεσογείου με ένα ιδιαίτερο άρωμα ούζου, που προσθέτει μια διακριτική γλυκύτητα και βάθος. Αποτελεί την ιδανική επιλογή ως ορεκτικό ή συνοδευτικό σε ένα μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα.
Παραδοσιακή συνταγή της Κεφαλονιάς που θα σας κάνει να νοσταλγήσετε ένα καλοκαίρι στο νησί με φρέσκο ψαράκι. Εύκολη πίτα που κουβαλάει τη γλύκα και την αρμύρα της θάλασσας. Μόλις τη φτιάξετε, με σπιτικό ή όχι φύλλο, θα καταλάβετε για πόση νοστιμιά μιλάμε.
Γευστικό και εύκολο φαγητό που να θυμίζει θάλασσα ακόμα και αν δεν είμαστε σε κάποιο νησί. Μια συνταγή ακόμα και για τους πιο αρχάριους, ώστε να απογειώσετε τις σουπιές στο τραπέζι σας.
Μια συνταγή για μελιτζανοσαλάτα που αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό για κρέας, χωρίς να είναι ιδιαίτερα βαριά και παρουσιάζοντας τρομερή ευκολία στην εκτέλεσή της.