Στην Ικαρία αφθονούν τα πετρόψαρα και χρησιμοποιούνται πολύ για ψαρόσουπες. Η συγκεκριμένη συνταγή της γνωστής ελληνοαμερικανίδας και κυρίως ικαριώτισσας σεφ περιλαμβάνεται στο βιβλίο της «Ικαρία».
Προετοιμασία 15΄ Βράσιμο 1-1½ ώρα, Kόστος 15 € Υλικά για 6 μερίδες 2 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια ψιλοκομμένα (περίπου 2 φλιτζάνια) 2 μεγάλες πατάτες, καθαρισμένες από τη φλούδα τους σε κύβους 2,5 εκ. περίπου 2 μικρά κολοκυθάκια σε ροδέλες 5 εκ. πάχους περίπου 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα, αποφλοιωμένη, χωρίς τους σπόρους της και ψιλοκομμένη χυμός από […]