Βίγκαν μεζεδάκι (ή και κύριο πιάτο) που ετοιμάζεται στο πι και φι.
Τα κάσιους που χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με τις φρέσκιες ντομάτες δίνουν μοναδική κρεμώδη υφή στην σάλτσα.
Πιο εύκολο δεν γίνεται!
Μαγειρεύουμε σε 30’ ένα εύκολο γεύμα: φιλέτο γλώσσας με ρύζι μπασμάτι, πέστο βασιλικού και ντοματίνια.
Φτιαγμένη με πολύχρωμες ρίζες (από παντζάρια και σελινόριζες μέχρι καρότα).
Προσθέτουμε ξύσμα ακέρωτου λεμονιού στο πανάρισμα και η γεύση απογειώνεται.
Η εξαιρετική μεξικάνικη σάλτσα που πάει με όλα.
Εύκολο, πρωτότυπο και γρήγορο πιάτο.
Γρήγορο πιάτο φτιαγμένο με μαραθόριζα.
Χρησιμοποιούμε λούζα Μυκόνου (ή άλλη της αρεσκείας μας) και απολαμβάνουμε ένα ιταλικό πιάτο με ελληνική νότα.
Το λεμονάτο ντρέσινγκ κάνει τη διαφορά.
Δροσερό και vegan σνακ.
Με τα αρώματα του ελληνικού καλοκαιριού.
Εύκολο, γρήγορο και … εξωτικό.
Ένα νόστιμο πιάτο έτοιμο σε 30’.
Μια νόστιμη πρόταση που ετοιμάζεται γρήγορα και εύκολα.
Αν δεν σας αρέσει ο κόλιαντρός, μπορείτε να τον αντικαταστήσετε με μαϊντανό.
Το μίσο είναι μια πάστα που φτιάχνεται από σόγια, ρύζι ή κριθάρι και έχει υποστεί ζύμωση με έναν μύκητα. Είναι βασικό συστατικό της γιαπωνέζικης κουζίνας. Θα το βρούμε, όπως και τη σόγια σος, σε παντοπωλεία με έθνικ προϊόντα και σε μεγάλα σουπερμάρκετ.
Vegan πιάτο ζυμαρικών με το άρωμα του δυόσμου και του σκόρδου.
Ενα νόστιμο πιάτο, ιδανικό και για εκείνους που είναι vegan.