Εξαιρετικός μεζές με γέμιση από κοτόπουλο, ελιές, πιπεριές Φλωρίνης και λιαστή ντομάτα.
Η βάση της είναι έτοιμη σφολιάτα και η γεύση της απίθανη!
Επιλέγουμε φιλέτο από καπόνι ή σκορπίνα.
Επιλέγουμε παπαρδέλες που αναδεικνύουν το πιάτο.
Το «παρεξηγημένο» σιτάρι στο πρωταγωνιστικό ρόλο ενός μοναδικού πιάτου.
Ψήνουμε τον ξινόχοντρο στην σάλτσα του σιγομαγειρεμένου αρνιού.
Αρκετό κρεμμύδι, σκόρδο και μπόλικη φρέσκια ντομάτα γεμίζουν τις μελιτζάνες σε ένα εξαίσιο αποτέλεσμα.
Το καπνιστό χέλι που προσθέτουμε στο τέλος κάνει την διαφορά.
Τέλειο καλοκαιρινό πιάτο (με τη συνοδεία της απαραίτητης φέτας).
Συνοδεύουμε με κάποιο ζυμαρικό, κατά προτίμηση ριγκατόνι.
Μια παραδοσιακή συνταγή από την Κίμωλο, που θυμίζει πολύ πίτσα, αλλά νηστίσιμη.
Εξαίσιο comfort food με σούπερ σάλτσα.
Τα αχνιστά θαλασσινά μαγειρεύονται με ζοχούς, πράσα και σελινόριζα και σερβίρονται με ξύσμα λεμονιού. Απόλαυση!
Το γαλένι είναι κρητικό τυρί με κρεμώδη υφή και έντονα αρωματική γεύση. Αν δεν βρούμε μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο τυρί κρέμα.
Το μυστικό είναι το αργό μαγείρεμα στο φούρνο.
Ιδανικά το ρύζι πρέπει να είναι βρασμένο από την προηγούμενη ημέρα, έτσι ώστε να έχει σφίξει και να έχει παγώσει αρκετά.
Μυρωδάτο, εύκολο και νηστίσιμο.
Ένα εξαίσιο πιάτο που μοσχοβολάει θάλασσα!
Ενας εξαίσιος μεζές με φύλλο κανταΐφι, κοτόπουλο και πιπεριές Φλωρίνης - κρατήστε την συνταγή και για τις γιορτές.
Εξαίσιο έδεσμα που σερβίρεται με μαρμελάδα ντομάτας