Αφράτα και αρωματικά, πολύχρωμα και σε αμέτρητες γεύσεις, μεγέθη και εκδοχές, τα γαλλικής καταγωγής «κομψά» γλυκίσματα είναι πειρασμός κάθε εποχή του χρόνου και διαθέτουν φανατικούς οπαδούς σε όλον τον κόσμο.
Η γαστρονομία της Αλσατίας «ταξίδεψε» στα εμβληματικά σαλόνια της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα.
Ετοιμάζουμε στο σπίτι ένα λαχταριστό κυριακάτικο μενού «αξιώσεων» που θα ζήλευε ακόμη και ο Valentino!
Ενα πλούσιο μενού για ιδιαίτερες περιστάσεις με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου.
Κέικ με βιολογικά προϊόντα, μπισκότα με κανέλα χωρίς ζάχαρη, θρεπτικές μπάρες με βάση τους ξηρούς καρπούς και το μέλι και πολλές ακόμη λιχουδιές για τα παιδιά που μπορούν να καταναλωθούν άφοβα, ακόμη και καθημερινά.
Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να σερβίρουμε πάντοτε το σωστό κρασί ή την πιο ταιριαστή μπίρα με τα αγαπημένα μας αλλαντικά.
Αποστάγματα μαστίχας, βερμούτ, τσίπουρο με ελαφρά παλαίωση που θυμίζει κατηγορία τεκίλας και ποτά–μύθοι με ιστορία μεγαλύτερη του ενός αιώνα σε δέκα συνταγές με ιδιαίτερη «προσωπικότητα» και ελληνικό άρωμα.
Τα πιο εκλεκτά κρασιά του κόσμου, τα πιάτα με τα οποία συνδυάζονται και ο ιδανικός τρόπος να τα απολαύσουμε... στις παραλίες των Κυκλάδων.