Ο sommelier Παναγιώτης Μπαρμπίτσας επιλέγει τα κατάλληλα κόκκινα και λευκά για να συνοδεύσουν την ψητή γαλοπούλα, αλλά και την καλύτερη σαμπάνια για γιορτινή πρόποση.
Ταξιδεύουμε από τις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού μέχρι τη Νότια Σινική Θάλασσα αναζητώντας τα κορυφαία γήπεδα γκολφ ανά τον κόσμο.
Πολυτέλεια, σπάνια κρασιά, krug σαμπάνιες και απόλυτη ιδιωτικότητα προσφέρει στα μέλη του ο exclusive λονδρέζικος χώρος, ο οποίος φροντίζει να μην κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες από το εσωτερικό του.
Η αναβίωση τριών ελληνικών ποικιλιών σταφυλιού, που κάποτε κινδύνευσαν με εξαφάνιση, οδήγησε στη δημιουργία κορυφαίων κρασιών, ανταγωνιστικών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η νεαρή βιολόγος και μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Yale εξηγεί πώς αναπτύχθηκε η πλατφόρμα Greek Women in STEM.
Ανθρωποι που κατάφεραν να βελτιώσουν εντυπωσιακά τη φυσική τους κατάσταση στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας μοιράζονται με το BHMAgazino μυστικά ευεξίας και μας εμπνέουν να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.
Εκπρόσωποι της ψηφιακής τέχνης περιγράφουν πώς εκφράζονται τα συναισθήματα, οι αισθήσεις, αλλά και η προσωπική δημιουργικότητα στο σύμπαν της εικονικής πραγματικότητας.
Ο βραβευμένος έλληνας ερευνητής εξηγεί πώς οι επιστήμονες μπορούν να παρέμβουν στο ανθρώπινο γενετικό υλικό προκειμένου να θεραπεύσουν νόσους όπως ο καρκίνος και η COVID-19, αλλά και πώς έγινε, μόλις στα 32 του χρόνια, επικεφαλής ερευνητικής ομάδας στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.
Η Αθήνα έγινε επί τέσσερις ημέρες ένα «hub» για το πρώτο στο είδος του παγκόσμιο διαδικτυακό συνέδριο με τίτλο «The Great Wave» και θέμα του την «όμορφη» επιχειρηματικότητα.
Ο μετά κορωνοϊό τρόπος ζωής στη Νέα Υόρκη «σπρώχνει» τους κατοίκους της μακριά από το κέντρο της. Ελληνες του Μανχάταν περιγράφουν την εμπειρία τους.
Οι συνιδρύτριες του πολυτελέστατου prive club στο Μανχάταν μιλούν για το κοσμοπολίτικο spot που προσελκύει τη διεθνή αφρόκρεμα.
O Γιώργος και ο Στέφανος Βαφειάδης φωτογραφίζονται και μιλούν αποκλειστικά για το μέλλον του yachting και για την αγάπη τους για τη θάλασσα, το design και την Ελλάδα.
Τρυπώσαμε πρώτοι στην κουζίνα του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου «Athens Capital Center Hotel - MGallery Collection» στο Σύνταγμα και δοκιμάσαμε δύο εντυπωσιακές, ιδιαίτερα εύγευστες, αλλά και εύκολες σαλάτες, τις οποίες μπορεί να ετοιμάσει ένας άνδρας στο σπίτι.
Δύο γενιές βραβευμένων σχεδιαστών μιλούν για την τέχνη τού να μετατρέπεις τα όνειρα σε πολυτελή yacht.
Επισκεπτόμαστε τα spots των οπαδών της αυστηρής χορτοφαγίας που συνεχώς πληθαίνουν – και ευημερούν –, ακόμη και στην αβέβαιη πραγματικότητα της μετά COVID εποχής.
Ο Γουαφίκ Ιντρίς δραστηριοποιείται, παρά το νεαρό της ηλικίας του, εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο. H φονική έκρηξη στον Λίβανο την οποία παρακολούθησε με δέος από την Αθήνα όπου ζει στάθηκε αφορμή για μια συζήτηση πάνω στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Οι ιστορικοί και σύγχρονοι χώροι που σερβίρουν τον καλύτερο καφέ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Απολαμβάνουμε δροσερά κοκτέιλ και ελαφριά πιάτα με ψάρι και θαλασσινά στο εστιατόριο «Fuga» του καταπράσινου Κήπου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Δύο πιάτα-πρόκληση από τους κορυφαίους σεφ του μοναδικού εστιατορίου στην Ελλάδα που διαθέτει δύο αστέρια Michelin και βρίσκεται στη λίστα «Les Grandes Tables du Monde».
Στο εστιατόριο «The Islands» του ξενοδοχείου «Domotel Agios Nikolaos» στα Σύβοτα, φάγαμε με θέα το μαγευτικό Ιόνιο παραδοσιακό κερκυραϊκό σοφρίτο.