O Γιώργος και ο Στέφανος Βαφειάδης φωτογραφίζονται και μιλούν αποκλειστικά για το μέλλον του yachting και για την αγάπη τους για τη θάλασσα, το design και την Ελλάδα.
Τρυπώσαμε πρώτοι στην κουζίνα του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου «Athens Capital Center Hotel - MGallery Collection» στο Σύνταγμα και δοκιμάσαμε δύο εντυπωσιακές, ιδιαίτερα εύγευστες, αλλά και εύκολες σαλάτες, τις οποίες μπορεί να ετοιμάσει ένας άνδρας στο σπίτι.
Δύο γενιές βραβευμένων σχεδιαστών μιλούν για την τέχνη τού να μετατρέπεις τα όνειρα σε πολυτελή yacht.
Ο Γουαφίκ Ιντρίς δραστηριοποιείται, παρά το νεαρό της ηλικίας του, εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο. H φονική έκρηξη στον Λίβανο την οποία παρακολούθησε με δέος από την Αθήνα όπου ζει στάθηκε αφορμή για μια συζήτηση πάνω στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Επισκεπτόμαστε τα spots των οπαδών της αυστηρής χορτοφαγίας που συνεχώς πληθαίνουν – και ευημερούν –, ακόμη και στην αβέβαιη πραγματικότητα της μετά COVID εποχής.
Οι ιστορικοί και σύγχρονοι χώροι που σερβίρουν τον καλύτερο καφέ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Απολαμβάνουμε δροσερά κοκτέιλ και ελαφριά πιάτα με ψάρι και θαλασσινά στο εστιατόριο «Fuga» του καταπράσινου Κήπου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Δύο πιάτα-πρόκληση από τους κορυφαίους σεφ του μοναδικού εστιατορίου στην Ελλάδα που διαθέτει δύο αστέρια Michelin και βρίσκεται στη λίστα «Les Grandes Tables du Monde».
Στο εστιατόριο «The Islands» του ξενοδοχείου «Domotel Agios Nikolaos» στα Σύβοτα, φάγαμε με θέα το μαγευτικό Ιόνιο παραδοσιακό κερκυραϊκό σοφρίτο.
Στη Μύκονο, ο Νίκος Κουκιάσας φτιάχνει το πιο δημοφιλές επιδόρπιο του καλοκαιριού σε όποια γεύση μπορείς να φανταστείς.
Μια συζήτηση με τον Δημήτρη Τσίτουρα, o οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει συνδέσει το όνομά του με τη Σαντορίνη, τον Τσαρούχη και τον Versace, είναι εποικοδομητική την εποχή της παγκόσμιας πανδημίας.
Ο ιδιοκτήτης του ολοκαίνουργιου «Beefbar», Ρικάρντο Τζιράουντι, μας ξεναγεί στο νέο hotspot του «Four Seasons», στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.
Μια περιήγηση στις καλύτερες μπιραρίες και παμπ εκτός και εντός Ελλάδος.
Στο Umi bar του Matsuhisa Athens απολαύσαμε αυθεντικά fusion πιάτα και πρωτότυπα καλοκαιρινά κοκτέιλ μπροστά στη θάλασσα.
Ο,τι πρέπει για το καλοκαίρι είναι το δροσερό και αρωματικό σεβίτσε, που φτιάχνεται με το αγαπημένο μας ψάρι και διάφορα λαχανικά και μυρωδικά.
Με φόντο τον Παρθενώνα και θέμα τον βυθό της θάλασσας, η Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη εμπνέεται και στήνει στο τραπέζι ένα μαγευτικό καλοκαιρινό σκηνικό με το πολύτιμο touch διάσημων εικαστικών.
Βγαίνουμε από το σπίτι και κατευθείαν βουτάμε στις παραλίες. Ηρθε, επομένως, η ώρα για δροσιά, ευεξία και αποτοξίνωση.
Ταξιδέψαμε με το υπερσύγχρονο yacht «Pathos» στα γαλάζια νερά. Είχαμε την ευκαιρία να μαγειρέψουμε με το πρώην μέλος της ομάδας των επίλεκτων σεφ του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Στέλιο Αρακά και να απολαύσουμε το γευστικό αποτέλεσμα στο εντυπωσιακό sun deck.
Πώς ένα αμαξοστάσιο για τα τρένα του Long Island Rail Road μετατρέπεται σε τοπόσημο της Νέας Υόρκης.