Η σούπα μας δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ ρευστή ούτε πολύ πηχτή.
Βράζουμε το κρέας από την προηγούμενη μέρα και το αφήνουμε ένα βράδυ στο ψυγείο μέσα στο νερό του– έτσι θα μείνει ζουμερό. Ψήνοντας το στο φούρνο το αλείφουμε με μια εξαίσια σάλτσα. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!
Με ντοματίνια, ανθότυρο και θυμάρι.
Ιδανικό πιάτο για ένα κυριακάτικο ή γιορτινό γεύμα.
Εξαιρετικός συνδυασμός για μια πλούσια, νοστιμότατη τάρτα.
Πιάτο αρωματισμένο με κόλιανδρο και λάιμ.
Ψήνονται στον φούρνο και σερβίρονται με ένα υπέροχο δροσερό ταρτάρ ντομάτας.
Σερβίρεται με μπισκότα αμυγδάλου. Η δόση για τα μπισκότα είναι φυσικά μεγαλύτερη από αυτήν που αναλογούν στη σούπα. Τα κρατάμε για άλλη μέρα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.
Ο σεφ προτείνει να ψήσουμε ένα φύλλο κρούστας στον φούρνο, να το σπάσουμε σε κομμάτια και να τα «καρφώσουμε» στην πανακότα.
Μια ζύμη με 2 είδη αλευριού αποτελεί τη βάση για αυτή την εξαιρετική τάρτα.
Ένα εξαίσιο και πρωτότυπο πιάτο με αρνί που μας έχει περισσέψει από προηγούμενο μαγείρεμα.
Ένα εξαίσιο πιάτο με ελληνικό άρωμα.
Το αρνάκι, παραδοσιακό έδεσμα για το «Πάσχα του καλοκαιριού», μαγειρεμένο με εξωτικά μπαχαρικά και κρητικό άρωμα και σερβιρισμένο με γλυκοπατάτες.
Μπορούμε να προσθέσουμε κρόκο Κοζάνης και στο νερό όπου βράζουν τα ζυμαρικά για να πάρουν ένα ωραίο κίτρινο χρώμα.
Ένα πρωτότυπο κέικ με τον υπέροχο συνδυασμό φιστικιού Αιγίνης και φράουλας.
Το μυστικό για σίγουρο αποτέλεσμα: να είναι όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου.
Το εξωτικό passion fruit μαζί με το ξύσμα λεμονιού ταιριάζει όμορφα με τις φακές.
Δοκιμάζοντάς την νομίζεις ότι θα χρειαστείς ώρες για να φτιάξεις μια σούπα με τόσο πλούσια γεύση. Κι όμως, είναι εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη.
Το μυστικό: όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Από εκεί και πέρα απλώς τα ανακατεύουμε καλά. Η πλούσια γεύση της δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.
Σερβίρονται με ψημένα μήλα, μια εξαισια σάλτσα από αλμυρή καραμέλα και παγωτό.