Μετατρέψτε το τσουρέκι που δεν προλάβατε να φάτε σε ένα φανταστικό γλυκό, που εντυπωσιάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.
Οι Συμιακοί τα λένε ζαχαρένα και είναι η δική τους, παραδοσιακή εκδοχή για τα πασχαλινά κουλουράκια που όλοι λατρεύουμε.
Αγαπημένο παραδοσιακό και "μαμαδίστικο" γλυκό, ο χαλβάς φτιάχνεται εύκολα και καταναλώνεται μέσα σε λίγα λεπτά, ειδικά σε αυτήν την άκρως αρωματική εκδοχή του, με μπόλικο πορτοκάλι.
Ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες, αυτά τα μπισκότα φτιάχνονται με ελαιόλαδο και κλείνουν μέσα τους όλα τα αρώματα της κανέλας και του πορτοκαλιού!
Ένα γλυκό με χειμωνιάτικο άρωμα
Ένας αγαπημένος συνδυασμός για τα γλυκά των γιορτών και όχι μόνο.
Ένα μέρος της ζύμης για τους παραδοσιακούς μας κουραμπιέδες γίνεται η βάση για μια τάρτα που θα γεμίσει με πλούσια σάλτσα σοκολάτας.
Ένα γλυκό που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.
Με τα ίδια υλικά και ελάχιστο επιπλέον χρόνο, φτιάχνουμε μελομακάρονα μπίρας σε μέγεθος μπουκιάς και ένα θεσπέσιο τσιζκέικ που μοσχοβολά Χριστούγεννα.
Λαχταριστός μπακλαβάς με ελαιόλαδο.
Ένα λαχταριστό και πλούσιο γλυκό.
Ένα γλυκό που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
Μια συνταγή που τους εντυπωσιάζει όλους.
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια.
Ένα αφράτο νόστιμο κέϊκ χωρίς λιπαρή ουσία.
Ένα πανεύκολο γλυκό, άκρως σοκολατένιο, μα πάνω απ’ όλα νόστιμο, που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε μικρό ή μεγάλο κάλεσμα.
Το απόλυτο παραδοσιακό γλυκό κουταλιού, με το μοναδικό άρωμα, το λαμπερό χρώμα και την τραγανή υφή που ονειρευόμαστε μέσα στο γιαούρτι.
Ζουμερή βάση με πλούσια γεύση και ακόμα πιο πλούσια επικάλυψη που οι εραστές της σοκολάτας δεν θα χορταίνουν.
Η πιο αρωματική πορτοκαλόπιτα που έχετε γευτεί ποτέ. Στην όψη της θυμίζει σάμαλι, όμως μετά την πρώτη μπουκιά δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρεξήγησης.