Σε 30 λεπτά τρώμε!
Προετοιμασία 20′, Μαγείρεμα περίπου 1 1/2 ώρα, Ψήσιμο 20′-30′ Υλικά (για 4 άτομα) 150 γρ. ελαιόλαδο 800 γραμμάρια μοσχαράκι ελιά, σε κομμάτια 4 εκ. 2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 κ.σ. ζάχαρη 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 γρ. κόκκινο κρασί 700 γρ. ντομάτες πολτοποιημένες στο μούλτι 3 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 λίτρα ζεστό νερό ή ζεστός […]
Ενα "πληθωρικό" φαγητό για το κυριακάτικο τραπέζι.