Το εξαίσιο παραδοσιακό γλυκό της Θεσσαλονίκης – σιροπιαστό και βουτυράτο.
Η σάλτσα από βατόμουρα, μέλι και πιπεριά τσίλι κάνει την διαφορά.
Σερβίρονται ιδανικά με ρύζι jasmin.
Απλή, νόστιμη, ευωδιάζει θάλασσα και βασιλικό.
Με ντομάτες, πιπεριές, ζαμπόν και γιαούρτι. Εξαιρετικό!
Ενας εξαίσιος συνδυασμός αρωματισμένος με βασιλικό και δυόσμο.
Δροσερή και πρωτότυπη. Η καυτερή πιπεριά συνδυάζεται εξαιρετικά με τις γεύσεις της ντομάτας, του ροδάκινου και των κερασιών.
Πανεύκολο- δεν θα χρειαστούμε καν μίξερ.
Προετοιμάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα και ολοκληρώνουμε το φαγητό στον φούρνο.
Θεωρούνται ιδανικός μεζές για το ουζάκι σας.
Με μπόλικα φρέσκα μυρωδικά και πιπεριές Φλωρινης.
Λίγο γλυκό, πολύ αφράτο και έντονα αρωματικό. Ο,τι πρέπει για το πασχαλινό τραπέζι!
Μια διαφορετική γευστική πρόταση για να γεμίσουμε το ρολό- εξαιρετική!
Γεμιστό με συκωτάκι κατσικίσιο, σέσκουλα και κεφαλογραβιέρα.
Τη διατηρούμε σε αποστειρωμένα βάζα ή στο ψυγείο.
Στην Κρήτη τα προσφέρουν μαζί με τον καφέ σε χαρές και γιορτές- εξ ου και το όνομα τους. Νόστιμα και εύκολα, είναι φτιαγμένα με ελαιόλαδο και αμύγδαλα.
Το μυστικό για να απολαύσετε καλύτερα αυτό το εξαίσιο πιλάφι είναι να το σερβίρετε ζεστό.
Νόστιμο και light, με 290 περίπου θερμίδες λιγότερες από το κλασικό κεμπάπ.
Ιδανική συνοδεία για τον απογευματινό καφέ μας.
Θαλασσινή και πικάντικη μακαρονάδα με φιστίκια Αιγίνης.