Μια ανοιχτή αλμυρή πίτα σαν τάρτα, η οποία μπορεί πολύ εύκολα να γίνει και γλυκιά.
Και Κυριακή, και τριήμερο και νοστιμότατο φαγάκι!
Είναι η καλύτερη εποχή για μελιτζάνες. Εδώ τις χρησιμοποιούμε για να τυλίξουμε πεντανόστιμα μοσχαρίσια κεφτεδάκια.
Με χυλοπίτες και μπεσαμέλ γιαουρτιού!
Η πρωτοτυπία της συνταγής είναι το καραμέλωμα των ξερών κρεμμυδιών (που δίνει γλύκα) και η προσθήκη ρίζας φινόκιο. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα λαχανικά ή χορταρικά ανάλογα με το τι θα βρούμε στην αγορά
Τα δύο φύλλα που «πατσαβουρώνουμε» και στρώνουμε στο ταψί απορροφούν τα υγρά, η πατσαβουρόπιτά μας θα μοιάζει περισσότερο με σουφλέ.
Υπάρχει καλύτερο φαγητό για το τραπέζι της Κυριακής;
Στο συγκεκριμένο πιάτο, βράζουμε χωριστά τις πατάτες γιατί θέλουμε το κουνουπίδι μας να μείνει al dente.
Ο συνδυασμός των υλικών ξαφνιάζει ευχάριστα σε αυτή την εύκολη και γρήγορη σαλάτα.