Τα αγαπημένα μας τσαουλιά μαγειρεμένα αλλιώς.
Εύκολο και δροσερό γλυκάκι ψυγείου- μπορούμε να «αξιοποιήσουμε» και πασχαλινό τσουρέκι, αν μας έχει περισσέψει.
Αν μας έχουν μείνει από το Πάσχα, έχει καλώς, αλλιώς χρησιμοποιούμε όποια κουλουράκια βουτύρου ή και άλλου τύπου θέλουμε.
Εχουμε όλη τη γεύση και τις μυρωδιές χωρίς τις αναμονές και το ζύμωμα!
Ένα θαυμάσιο γλυκό για όσους αγαπούν το ινδοκάρυδο.
Φτιάχνουμε ένα από τα πιο αγαπημένα κλασσικά κέικ στο πυρέξ.
Δεν στερούμαστε τo αγαπημένο μας έδεσμα ακόμα κι αν νηστεύουμε ή αποφεύγουμε το κρέας.
Ευωδιάζει μοσχοκάρυδο και κανέλα.
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το πορτοκάλι με λεμόνι, αν προτιμάμε τη γεύση και το άρωμά του.
Χωρίς κιμά με πολλή νοστιμιά!
Νοστιμότατο επιδόρπιο, με πολύ λίγες θερμίδες .
Σοκολάτα με σοκολάτα: ο ιδανικός… συνδυασμός για τους λάτρεις.
To απόλυτο γλυκό σε … φορμάκια
Αφράτη και μαλακή, μοσχοβολάνε τα αρώματά της για μέρες αφού την ξεφουρνίσουμε, χωρίς να ξεραίνεται καθόλου!
Αφράτο και μαλακό, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο παπαρουνόσπορο στη ζύμη ή να φτιάξουμε μια σοκολατένια επικάλυψη. Και σκέτο όμως είναι ό,τι πρέπει για κάθε ώρα της ημέρας.
Αν δεν τη χρησιμοποιήσουμε για τα γλυκά μας, την κρατάμε για το πρωινό ως επικάλυψη στο ψωμί, τις φρυγανιές ή το γιαούρτι μας. Οι πιο "προχωρημένοι" μπορούν να τη συνδυάσουν και με κάποια κίτρινα τυριά.
Μοσχοβολάνε βούτυρο και λεμόνι, ενώ η προσθήκη της λευκής κουβερτούρας στη ζύμη και στην επικάλυψη τα απογειώνει γευστικά.
Γλυκάκια φτιαγμένα με πετιμέζι ή χαρουπόμελο- δεν περιέχουν καθόλου ζάχαρη και βούτυρο.
Ενα πλούσιο, νόστιμο γλυκό για τη σημερινή γιορτή.
Ο,τι πιο απλό, εύκολο και ελαφρύ.