Ευωδιάζει φράουλα και γίνεται πανεύκολα.
Ιδανική για επιδόρπιο, αλλά και καθημερινό σνακ.
Το γλυκό των παιδικών μας χρόνων σε μια light εκδοχή.
Το μυστικό για να σιροπιαστεί σωστά είναι να χρησιμοποιήσουμε το σιρόπι μας κρύο.
Εξαίσιες αρωματικές μπουκιές. Είναι από τα πιο ελαφριά γλυκά, γιατί δεν έχουν καθόλου λιπαρά. Μια ωραία ιδέα είναι να βουτήξουμε τα μισά (ή αν θέλουμε όλα) σε λιωμένη κουβερτούρα.
Εξαίσιο γλυκό που ευωδιάζει λεμόνι.
Το αγαπημένο γλυκό γίνεται πιο ελκυστικό με μαρμελάδα λεμόνι.
Γίνεται εύκολα, γρήγορα και «κλείνει» υπέροχα ένα γιορτινό τραπέζι.
Λεμονάτη, μαλακή, δεν ξεραίνεται ποτέ. Για να τη διακοσμήσουμε με ζάχαρη άχνη πρέπει να την αφήσουμε να κρυώσει εντελώς.
Γίνονται με αλεύρι και όχι σιμιγδάλι, οπότε είναι λίγο πιο σκληρά, αν και μαλακώνουν όσο περισσότερο τα σιροπιάσουμε. Και του χρόνου!
Τραγανά απ’ έξω, μαλακά μέσα, ευωδιαστά, εύκολα, τέλεια!
Εμείς το φτιάξαμε με αχλάδια, αν όμως θέλετε μπορείτε κάλλιστα να το κάνετε με μήλα.
Ιδανικό για το πρωινό μας. Γίνεται πανεύκολα, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο πλάσιμο, αφού ψήνεται σε φόρμα.
Ευωδιάζει μαχλέπι και μαστίχα!
Το χαρούπι πρωταγωνιστεί σε εύκολα και νοστιμότατα γλυκάκια.
Μέλι, φουντούκια, χαρουπάλευρο και φιστικοβούτυρο και σε 5 λεπτά έχετε έτοιμο ένα νοστιμότατο άλειμμα για το ψωμί σας!
Μια σπανακόπιτα με μορφή κέικ- ιδανικό για κολατσιό.
Μία μπουκιά ίσα-ίσα για να ικανοποιηθεί η ανάγκη μας για γλυκό. Η φρέσκια μπανάνα κάνει το γλυκό ιδιαίτερα δροσερό.
Φτιαγμένη στο πι και φι με ελάχιστα υλικά και λίγες θερμίδες.
Αν θέλουμε η μαρμελάδα να μην έχει κομμάτια φρούτου μέσα αλλά να είναι λεία, χτυπάμε τις φράουλες στο μπλέντερ προτού τις βάλουμε στην κατσαρόλα με τη ζάχαρη.