Ποιος είπε ότι το παγωτό είναι μόνο για το καλοκαίρι;
Ξύσμα και φρέσκος χυμός βάζουν την σφραγίδα τους στο αφράτο κέικ μας.
Τα περιχύνουμε με λίγη σοκολάτα για τέλειο αποτέλεσμα.
Όταν το άρωμα του λεμονιού συνδυάζεται με αυτό της λουίζας.
Ο,τι πιο απλό και νόστιμο.
Μοιάζει με αφράτο κέικ και ευωδιάζει μαχλέπι, μαστίχα και καρδάμωμο.
Δύο είναι τα μυστικά για καλούς κουραμπιέδες: ωραίο βούτυρο, να μοσχοβολάει, και πολύ χτύπημα στο μίξερ. Οσο περισσότερο τόσο το καλύτερο.
Χρησιμοποιούμε έτοιμο φύλλο κρούστας για γλυκά.
Το τέλειο σπιτικό τυρί - γίνεται εύκολα και γρήγορα. Εμείς το δοκιμάσαμε με ξερό δυόσμο, γίνεται όμως με οποιοδήποτε μυρωδικό το προτιμά κανείς.
Υπέροχο μυρωδάτο γλύκισμα.
Το τέλειο γλύκισμα της εποχής του τρύγου.
Η κατάλληλη εποχή για να ετοιμάσουμε το δικό μας πετιμέζι με φρέσκο μούστο για άπειρες χρήσεις: σε σάλτσες, σε σαλάτες, σε γλυκά (αντί ζάχαρης), σαν σιρόπι σε λουκουμάδες, τηγανίτες, παγωτά και σε συνταγές για κρέας και κυνήγι.
Θα χρειαστούμε μόλις 10 λεπτά για να το ετοιμάσουμε. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το ψυγείο.
Το τέλειο γλυκό για τις ζεστές μέρες.
Νόστιμο και απολύτως δροσιστικό.
Το αγαπημένο γλυκό που απολαμβάνουμε με γιαούρτι, παγωτό ή και σκέτο.
Δροσερό, γρήγορο, τέλειο!
Γευστικό και light.
Xωρίς ζάχαρη και με μυρωδάτο γλυκό κρασί.
Ένα θαυμάσιο αλμυρό κέικ – με τη μυρωδιά του μάραθου και την αλμυρή γεύση του blue cheese.